Verenigde Staten

mkb contacten buitenland

Naam

Roger Schumann

Adres

18 Division Street, Unit 506
NY 12866
Saratoga Springs
Verenigde Staten

Werkterrein

Business Intelligence service voor dienstverlenende bedrijven, productiebedrijven en overheidsinstellingen via Business Renaissance Group CompreViewTM. Ik werk als CFO bij Business Renaissance Group Inc, een toonaangevend bedrijf in de BI dienstverlening met vestigingen in de VS en India.

Biedt

Operational Data Intelligence via CompreViewTM een platform van Marketing tot Sourcing waarbij bedrijfsprocessen en Data Accuracy worden verbeterd. Comprehensive Business Intelligence als SaaS (Software as a Service) voor dienstverlenende bedrijven, productiebedrijfen en overheidsinstellingen. Wij vullen de geintegreerde interne bedrijfsinformatie aan met secundair marktonderzoek waadoor de C-level beslissers van onze klanten profiteren van een 360° blik op de interne en externe informatie.

Geïnteresseerd in

Nederlandse bedrijven en instellingen met vestigingen in de VS of plannen om zich in de VS te vestigen, die hun efficiency en profitabiliteit willen verbeteren en die gebruik willen maken van secundair markt onderzoek.

Ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring in de internationale financiële sector in Luxemburg, Duitsland en Nederland, gespecialiseerd in asset finance en treasury activiteiten op de intenationale kapitaalmarkten.

Opleiding

Institute Higher European Studies, business administration & management, Den Haag. Negotiation Analysis AIF/INSEAD.

Talen

Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Beschikbaarheid

In overleg.

Fee

In overleg.

Contact

Telefoonnummer: +1 518 9684
Mobiel telefoonnummer:
E-mailadres: roger.schumann@brgglobal.com
Website: www.brgglobal.com

Bijzonderheden

Deze site is onderdeel van MKB Portals, Nederland