Australië

mkb contacten buitenland

Naam

Mark van den Haak

Adres

20/69 Cook Road, Centennial Park
NSW 2021
Sydney
Australië

Werkterrein

Sales & Marketing professional met 5 jaar ervaring in Nederland en Australië in B2B sales, consumer en retail marketing, search en online marketing.

Biedt

Sales & Marketing services voor Nederlandse/Europese bedrijven die de Australische markt willen aanboren. Mark heeft de kennis en ervaring in de Australische markt om uw producten of diensten succesvol in de markt te zetten. Zonder hoge investeringen om een kantoor in Australië te openen bied ik de mogelijkheid om uw producten en/of diensten in Australië aan de man te brengen.

Geïnteresseerd in

Marketing & advertising, met name internet & mobile marketing, direct marketing & brand advertising. Passie voor alles met sport, entertainment & travel.

Ervaring

Marketer voor RoboPos, innovatief, 24/7 en volledig geautomatiseerd retail concept in Den Bosch (achter het station aan de Onderwijsboulevard). Sales en Marketing manager voor ItsView digital presentation tools; Mark heeft een distributienetwerk opgezet in West Europa. Sales executive NSW voor Search Marketing agency in Adelaide, Australië. Momenteel Business Development Manager voor full service advertising agency Lavender* in Sydney.

Opleiding

Masters in Service & Retail Marketing en Bedrijfseconomie aan Universiteit van Tilburg. Bachelor Sporteconomie en Communicatie (SPECO) aan de Fontys Economische Hogelschool in Tilburg.

Talen

Vloeiend in Engels & Nederlands, matig in Duits en Spaans.

Beschikbaarheid

In overleg. Van enkele uren per week tot full-time beschikbaarheid, afhankelijk van de mogelijkheden en potentie.

Fee

Ook in overleg; per uur mogelijk, op (tijdelijke) contract basis of op basis van provisie/succes.

Contact

Telefoonnummer:
Mobiel telefoonnummer:
E-mailadres: markvandenhaak@hotmail.com

Bijzonderheden

Aarzel niet en stuur me een mailtje of uitnodiging om te connecten op LinkedIn (http://www.linkedin.com/in/markvandenhaak).

Deze site is onderdeel van MKB Portals, Nederland