Jordanië

mkb contacten buitenland

Naam

Mohanna Haddad

Adres

P.O.Box 27
21110
El-Husn
Jordanië

Werkterrein

Universiteit, consultancy en business.

Biedt

Consultatie op het gebied van investerings milieu en oriëntatie in Jordanië. Ik ben professor in de Anthropologie en mijn moedertaal is Arabish. Beheer van onderhandeling en voorbereiding van activiteiten en organisatie. Ben bereid te reizen en beheers het rapporteren van de onderhandelingen alswel conflict resolutie.

Geïnteresseerd in

Bedrijven die in Jordanië willen werken en investeren, of filialen voor hun bedrijven in Jordanië of in het MO (vooral Jordanië en Iraq) willen vestigen.

Ervaring

20 jaar academisch onderwijs aan Yarmouk Universiteit te Irbid, Jordanië. 2 jaar directeur van het Regionale Centrum voor menselijke veiligheid.

Opleiding

Doctoraat in de Sociale Culturele Wetenschappen van de Rijks Universiteit te Utrecht, 1984. Tevens de graden van Doctoraal en Kandidaats in de Sociale Wetenschappen van de RUU.

Talen

Arabisch, Nederlands, Engels en Frans.

Beschikbaarheid

Op afroep.

Fee

Nader overeen te komen.

Contact

Telefoonnummer: 00962 2 7022173
Mobiel telefoonnummer: 00962 79 5600453
E-mailadres: haddad562002@yahoo.com

Bijzonderheden

Computer skills (MSO, Power point). Specialisaties: Sociale Antropologie, Religieuse Antropologie. Methoden en technieken van onderzoek. Ik ben auteur van 9 boeken en circa 70 onderzoekspapers op verschillende gebieden: sociaal, politiek, image-formatie, attitudes, minderheden (Christenen in Jordan), coexistentie tussen Moslims en Christenen. Had een sabbatical jaar aan Israelische Universiteiten (Haifa en Jerusalem) en lid van de Harry S. Truman aan de Hebreeuwse Universiteit te Jerusalem (1999-2000)

Deze site is onderdeel van MKB Portals, Nederland