Spanje

mkb contacten buitenland

Naam

Dominic Thijs

Adres

C/ Julia Garcia Boutan 37
28022
Madrid
Spanje

Werkterrein

Business Development.

Biedt

Hulp aan bedrijven geïnteresseerd in marktontwikkeling in Spanje. Ik beschik over een uitbreid netwerk aan lokale en internationale contacten uit verschillende sectoren en niveaus (van distributeurs van fast moving consumer goods tot partners in advocatenkantoren en van PR managers in advertising agencies tot marketing directeuren in multinationals). Een uitgebreide kennis van het land, de cultuur en van de verschillende distributiekanalen, zowel binnen Bussiness-to-Business als Business-to-Consumer markets.

Geïnteresseerd in

Als zelfstandig handels- of commercieel agent het helpen van buitenlandse ondernemingen bij marktontwikkeling in Spanje (bijvoorbeeld ten aanzien van legal consultancy tot het opzetten van een commercieel / distributie netwerk en van het verrichten van marktonderzoek tot ondersteuning bij de oprichting van een eigen vestiging / verkooporganisatie).

Ervaring

Meer dan 5 jaar werkervaring bij verschillende bedrijven en binnen verschillende markten, o.a. food & beverages en E-Commerce, met als specialisatiegebieden Marketing, Sales, CRM, Inkoop, Account Management en Business Development. Sinds november 2007 ben ik werkzaam als Business Development Manager en Hoofd Commerciele Afdeling voor een Web 2.0 Internet bedrijf gevestigd in Madrid en gespecialiseerd in het verrichten van online opiniepeilingen door het verzamelen van consumenten meningen in blogs, forums en online communities. De hoofddoelstelling van mijn functie is het identificeren en ontwikkelen van nieuwe marktkansen zowel op nationaal als internationaal niveau. De dagelijkse werkzaamheden betreffen onder meer het acquireren van nieuwe relaties en het verwerven van nieuwe opdrachten bij bestaande relaties, het uitbreiden van de omzet en de marges, het opstellen en uitvoeren van markt- en klantbewerkingsplannen en nieuwe business models, het aanbieden van klantgerichte CRM oplossingen en professioneel relatiebeheer. Sinds mijn in diensttreding heb ik direct bijgedragen aan het verdrievoudigen van de omzet van het bedrijf.

Opleiding

Afgestudeerd HBO-CE (Engelstalig) aan de Ichthus Hogeschool Rotterdam en afgestudeerd WO (Masters Degree) aan de Universiteit van Tilburg, gespecialiseerd in Strategic Marketing Management (Economie, Accounting, Marketing, Finance). Zowel mijn HBO als universitaire studie heb ik 1 jaar gevolgd in de Spaanse taal in Madrid als Erasmus student.

Talen

Vloeiend: Nederlands, Engels, Spaans. In mindere mate Frans en Duits.

Beschikbaarheid

In overleg.

Fee

In overleg.

Contact

Telefoonnummer:
Mobiel telefoonnummer: 0034656728140
E-mailadres: dominic.thijs@live.nl

Bijzonderheden

Beschik over eigen kantoorruimte en vervoer (auto). Bereidheid om te reizen in binnen- en buitenland is geen probleem.

Deze site is onderdeel van MKB Portals, Nederland