Italië

mkb contacten buitenland

Naam

Letizia Argiolu

Adres

Piazza Giovanni XXIII, 7D
21013, Gallarate (VA)
Italie

Werkterrein

Orthopedagoge (NL) Stewardess (Italie) Reservation+Universal Agent bij Best Western International (Italie)

Biedt

Ik ben een enthousiaste, serieuse en hardwerkende vrouw van 29 jaar die een grote passie voor Italie heeft. Vanuit mijn studie heb ik geleerd om probleemoplossend te werk te gaan. Ik woon hier nu sinds 3 jaar en zou het erg fijn vinden om mij in te zetten waar nodig voor Nederlandse bedrijven of programma's.

Geinteresseerd in

Mijn interesse gaat uit naar programma's of bedrijven in de toeristische sector of opdrachten waarbij ik gebruik kan maken van mijn talenkennis. Bovendien heb ik een grote passie voor koken, dus opdrachten die te maken hebben met 'de Italiaanse keuken' hebben ook mijn interesse.

Ervaring

In Nederland heb ik 3 jaar als orthopedagoge gewerkt. In Italie heb ik 1 jaar als stewardess gewerkt voor een italiaanse vliegmaatschappij. Momenteel werk ik bijna 1 jaar voor de hotelketen Best Western. Hier werk ik als General Reservation Agent & Universal Agent waarbij ik alle Nederlands-, Engels- en Italiaanstalige aanvragen behandel.

Opleiding

Master in de Pedagogische Wetenschappen afstudeerrichting Orthopedagogiek-Leerproblemen. Afgerond in 2004 Opleiding tot Stewardess. Afgerond in 2008 (In Italie is het afleggen van een staatsexamen verplicht) Opleiding tot grondstewardess. Afgerond in 2009

Talen

Nederlands, Engels, Italiaans

Beschikbaarheid

in de weekenden of in de avonduren

Fee

€10 per uur (afhankelijk van de opdracht en de aantal werkuren; te veranderen in overleg)

Contact

Telefoonnummer: 00393299780360
Mobiel: 00393299780360
Email: l_argiolu@hotmail.com
Website:

Bijzonderheden

Deze site is onderdeel van MKB & Coaching Portals, Nederland. Disclaimer: Deze site is op geen enkele wijze verbonden aan de belangenvereniging MKB Nederland anders dan dat wij ons ook richten op een succesvoller midden- en kleinbedrijf.