Spanje

mkb contacten buitenland

Naam

koen willems

Adres

Carretera de les Aigües 380
08035, Barcelona
Spanje

Werkterrein

gezondheid in brede zin; fisiotherapie, fysieke en cognitieve training, hardlooptrainingen/-vakanties en bedrijfsgezondheidszorg

Biedt

Ervaring op begeleiding van mensen en bedrijven op het gebied van gezondheid. Voorheen in NL o.a. bij de Sint Maartenskliniek te Nijmegen, momenteel in regio Barcelona (zie www.phymencoach.com en www.runningbarcelona.com)

Geinteresseerd in

mensen en bedrijven die gezondheid op een actieve manier willen bevorderen. Ik hoor graag als er vragen zijn danwel een mogelijkheid is tot samenwerking!

Ervaring

- Fisiotherapeut: sinds 2000 met o.a. werkervaring in Canada en Duitsland. Belangrijkste werkgever in NL de Sint Maartenskliniek (sportmedisch centrum) - Projectmanager: diverse multidisciplinaire programmas voor individuele clienten en bedrijven, mede oprichter van ICARA van de Sint Maartenskliniek. - Cognitief en fysieke trainer: gedurende 2,5 jaar meer dan 300 chronische rugklachten patienten getraind via Real Health icm Sint Maartenskliniek

Opleiding

- Fisiotherapie (1995 - 2000) te Nijmegen - Gezondheidswetenschappen (2000 - 2003) te Maasticht met specialisaties Arbeidsrehabilitatie en chronische pijn.

Talen

Engels en Spaans (hoog niveau), Duits (basis)

Beschikbaarheid

nu

Fee

neem contact op

Contact

Telefoonnummer:
Mobiel: +34677248543
Email: info@runningbarcelona.com
Website: www.runningbarcelona.com www.phymencoach.com

Bijzonderheden

Feel free to contact me, Koen

Deze site is onderdeel van MKB & Coaching Portals, Nederland. Disclaimer: Deze site is op geen enkele wijze verbonden aan de belangenvereniging MKB Nederland anders dan dat wij ons ook richten op een succesvoller midden- en kleinbedrijf.