Duitsland

mkb contacten buitenland

Naam

Wouter Timmermans

Adres

Lennestrasse 9
10785, Berlijn
Duitsland

Werkterrein

Ondernemingsrecht Civiel recht, civielprocesrecht Fallissementsrecht Contractenrecht en algemene voorwaarden Consumentenrecht Beslag- en executierecht Internationaal privaatrecht In samenwerking met een Duits advocatenkantoor begeleiding bij Duitsrechtelijke zaken en de aankoop van vastgoed in Duitsland.

Biedt

Als Nederlandse advocaat treed ik op voor Duitse cliënten. Daarnaast begeleid ik vanuit Berlijn Nederlandse cliënten die een Duitsrechtelijk probleem hebben. Dat doe ik in nauwe samenwerking met een Duits advocatenkantoor. De Nederlandse cliënt krijgt zodoende een juridisch advies in zijn eigen taal en hij kan gewoon communiceren in het Nederlands. Ook begeleid ik samen met een Duitse notaris Nederlanders die vastgoed in Duitsland (ver)kopen. Deze dienstverlening is eveneens geheel in het Nederlands.

Geinteresseerd in

Nederlandse ondernemers of particulieren die in Duitsland rechtsbijstand nodig hebben of vastgoed (ver)kopen. Duitse ondernemers of particulieren die een Nederlandse advocaat nodig hebben.

Ervaring

Ik heb op twee grote gerenommeerde advocatenkantoren in Arnhem en Amsterdam op de secties ondernemingsrecht gewerkt, voornamelijk voor Duitse cliënten. Voor een van deze kantoren heb ik met succes een Duitse afdeling opgericht.

Opleiding

Rechten aan de Radboud Universiteit Nijmegen

Talen

Nederlands, Duits, Engels

Beschikbaarheid

per direct

Fee

verhandelbaar

Contact

Telefoonnummer: 026 379 2339
Mobiel:
Email: info@woutertimmermans.com
Website: www.woutertimmermans.com

Bijzonderheden

Deze site is onderdeel van MKB & Coaching Portals, Nederland. Disclaimer: Deze site is op geen enkele wijze verbonden aan de belangenvereniging MKB Nederland anders dan dat wij ons ook richten op een succesvoller midden- en kleinbedrijf.