Vietnam

mkb contacten buitenland

Naam

Loek Hopstaken

Adres

62/44 Duong So6, P.5, Q. Go Vap
, Ho Chi Minh City
Vietnam

Werkterrein

1. Bedrijfstrainingen, workshops & seminars: Communicatie, Teams/Samenwerking, Organisatie, Presentatietechnieken, P&O (HRM) 2. Bedrijfsadvies: Strategie, Verandermanagement, Personeel- & Organisatie-ontwikkeling 3. Docentschappen aan verschillende lokale universiteiten en hogescholen

Biedt

1. Introductie in werken in Vietnam en werken met Vietnamezen, de ongeschreven regels en cultuurverschijnselen 2. Waar mogelijk, doorverwijzing naar lokale netwerken (Nederlanders; Vietnamezen; expats uit andere landen) 3. Advies over de 'papierwinkel' 4. zie 1 + 2 hierboven

Geinteresseerd in

1. Brengen van Vietnamese know-how & producten (m.n., op agri-gebied) naar Nederland 2. Fungeren als agent voor Nederlandse universiteiten en hogescholen die Vietnamese studenten willen aantrekken 3. geven van praktische voorlichting aan Nederlanders die van plan zijn naar Vietnam te komen voor zaken.

Ervaring

1. Doe het werk wat ik ruim 12 jaar met succes in Nederland deed, nu 3 jaar in Vietnam (keer 2x per jaar terug voor opdrachten in Nederland) 2. Kom 'overal' in Vietnam, en ben op de hoogte van actuele ontwikkelingen door mijn 'inside' contacten 3. Mijn lokale netwerk bestaat voor 90% uit Vietnamezen.

Opleiding

1. HBO-studies Bedrijfskunde & Public Relations 2. ISO Lead Assessor (BVQI) 3. Mediator (CvC)

Talen

Nederlands, Engels; beschik over Vietnamese tolken

Beschikbaarheid

Afhankelijk van de agenda

Fee

Voor introductie: 75 US$ p/u. Advies: 125 US$ p/u.

Contact

Telefoonnummer:
Mobiel: 0084908889450
Email: loek@hopstaken.com
Website: www.intalli.com

Bijzonderheden

Deze site is onderdeel van MKB & Coaching Portals, Nederland. Disclaimer: Deze site is op geen enkele wijze verbonden aan de belangenvereniging MKB Nederland anders dan dat wij ons ook richten op een succesvoller midden- en kleinbedrijf.