Verenigde Staten

mkb contacten buitenland

Naam

Jacob Willemsen

Adres

248 E 44th Street
10017, NY, New York City
United States

Werkterrein

Business consulting, internationale handel, uitvoeren van marktanalyses, vertegenwoordiging op de VS/VN markt, back office/pied-à-terre services

Biedt

New Amsterdam Trade & Consultancy biedt diensten die variëren van het maken van markt analyses tot het assisteren van bedrijven die willen uitbreiden/beginnen in de VS. Daarnaast biedt New Amsterdam 'back office support' in New York. Dit houdt in dat wij al uw zaken hier op locatie kunnen afhandelen en uw bedrijf kunnen representeren op de Amerikaanse markt. Door onze jarenlange ervaring op de Amerikaanse markt is New Amsterdam de perfecte partner voor services met betrekking tot het ontwikkelen van internationale handel.

Geinteresseerd in

Nederlandse bedrijven die advies en ondersteuning behoeven met betrekking tot het betreden van of uitbreiden naar de VS/VN markt.

Ervaring

Van 1997-2001 werkzaam op het Nederlands Consulaat-Generaal in New York als Trade Commissioner naar de Verenigde Naties; Oprichter van het European Procurement Forum Inc. (EUPF); Organisator van het EU UN-Procurement Seminar: dit jaar voor de 7e keer georganiseerd door New Amsterdam (ongeveer 300 deelnemers); Oprichter en president van NewDay International Inc.

Opleiding

Masters of Science degree in Economics aan de UvA, met als major International Economic Affairs, Corporate Finance en Marketing; Public Procurement gerelateerde cursussen aan de George Washington University in Washington DC; Certificaat programma in International Business en Finance aan de NYU, New York

Talen

Nederlands en Engels (vloeiend); kennis van Frans en Duits

Beschikbaarheid

In overleg

Fee

In overleg

Contact

Telefoonnummer: +1 212 681 2566
Mobiel: +1 917 838 5979
Email: jacob@new-amsterdam.com
Website: www.new-amsterdam.com

Bijzonderheden

Deze site is onderdeel van MKB & Coaching Portals, Nederland. Disclaimer: Deze site is op geen enkele wijze verbonden aan de belangenvereniging MKB Nederland anders dan dat wij ons ook richten op een succesvoller midden- en kleinbedrijf.