Verenigde Staten

mkb contacten buitenland

Naam

Remco Kramer

Adres

3003 Perimeter Summit Blvd NE, suite 1400
30319, Atlanta, GA
United States

Werkterrein

Ruim 10 jaar werkervaring in international recruitment, als organisatie vele specialismen in huis op de volgende werkterreinen: Finance, Sales & Marketing, ICT, Engineering, Purchasing etc.

Biedt

YER Americas biedt Nederlandse en andere Europese organisaties een gedegen kennis van de lokale arbeidsmarkt en haar mores en behoedt (startende) Europese ondernemingen voor de vele valkuilen waar men in kan vallen op deze op het oog identieke markt die toch heel anders blijkt te zijn. YER Americas zorgt voor de juiste kandidaat op voor vele organisaties cruciale functies die het succes van de onderneming in Noord-en Zuid Amerika moet gaan bepalen.

Geinteresseerd in

Alle Nederlandse en andere Europese ondernemingen die ofwel al actief zijn in Noord- en Zuid Amerika, ofwel die daartoe serieuze plannen ontwikkelt hebben.

Ervaring

Ruim 10 jaar ervaring in international, global recruitment. Markten waar wij in werken bevinden zich in alle landen van Noord- en Zuid Amerika, Australie, Rusland, China, Midden-Oosten en Afrika.

Opleiding

HBO Bedrijfseconomie

Talen

Nederlands, Engels, Spaans, Duits, Frans

Beschikbaarheid

24/7

Fee

afhankelijk van opdracht

Contact

Telefoonnummer: +1-404-460-5156
Mobiel: +1-404-805-9993
Email: remcokramer@yer.com
Website: www.yer-usa.com

Bijzonderheden

Deze site is onderdeel van MKB & Coaching Portals, Nederland. Disclaimer: Deze site is op geen enkele wijze verbonden aan de belangenvereniging MKB Nederland anders dan dat wij ons ook richten op een succesvoller midden- en kleinbedrijf.