Frankrijk

mkb contacten buitenland

Naam

Frederik Steemers

Adres

5, rue Benjamin Franklin
75116 , Parijs
Frankrijk

Werkterrein

Matchmaking tussen Nederlandse productaanbieders/leveranciers en Franse afnemers in zowel retail (B-C) als B-B

Biedt

Taff Business Development is een integrale resultaatgerichte zakenpartner. Wij analyseren voor Nederlandse bedrijven marktpotentie en zorgen voor omzet in Frankrijk Door de product know-how van onze klanten te combineren met onze lokale marktkennis, definiëren wij samen een pragmatische benadering van de markt en creëren het meest geschikte business model.

Geinteresseerd in

Innovatieve producten of diensten voor de Franse markt.

Ervaring

Taff Business Development beschikt over een team van experts met groothandel en retail ervaring. Taff Business Development wordt geadviseerd door succesvolle ondernemers zoals Salomon Querido (voormalig directielid van Laurus en Colruyt) en Walter van Voorst van Beest (voormalig directeur van Merison Retail).

Opleiding

-Hogeschool Haarlem -Export Directeur Nappage Moderne -Export Directeur Holding Trophy -Business Unit Manager Nedac Sorbo -Country Manager Kinzo France -Business Consultant Taff Business Development

Talen

Nederlands, Frans, Engels en Duits

Beschikbaarheid

In overleg

Fee

In overleg

Contact

Telefoonnummer: +33671877677
Mobiel:
Email: jf.steemers@taff-business.com
Website: www.taff-business.com

Bijzonderheden

Deze site is onderdeel van MKB & Coaching Portals, Nederland. Disclaimer: Deze site is op geen enkele wijze verbonden aan de belangenvereniging MKB Nederland anders dan dat wij ons ook richten op een succesvoller midden- en kleinbedrijf.