Zuid-Afrika

mkb contacten buitenland

Naam

Issabella Kerklaan

Adres

PO Box 1204
0530, Vaalwater
Zuid Afrika

Werkterrein

HRM, crisis management, reorganisatie/herstructurering, general management, verander trajecten, 'vercommercialisatie', resultaat coaching

Biedt

1. Meerwaarde voor het bedrijf via business consulting met oog voor de praktijk. Nederlandse business attitude met het aanpassingsvermogen van Afrika. Coachen, spiegelen, begeleiden maar ook daadwerkelijk uitvoeren behoren tot de mogelijkheden.
2. Nederlandse accommodatie in Zuid Afrika in het UNESCO erfgoed Waterberg Biosphere op slechts 270 km van Johannesburg.

Geinteresseerd in

1. Opdrachten (project & interim). Netwerk & interessante contacten op het gebied van (global) business consulting.
2. Mensen die een onvergetelijke vakantie in Zuid Afrika willen beleven. En dat graag doen bij of in samenwerking met Nederlanders die in Zuid Afrika wonen.
Nog zoekend naar de mogelijkheden via dit nieuwe platform en dus is heel veel bespreekbaar en tips zijn welkom.

Ervaring

Senior management bij grote en middelgrote bedrijven op het gebied van HRM, crisis management, reorganisatie/herstructurering, general management, verander trajecten, 'vercommercialisatie', resultaat coaching. Sinds Q4, 2009 eigen bedrijf in Business Consulting. Referenties op aanvraag beschikbaar

Opleiding

HRM (master) management (HBO)

Talen

NL & EN (afrikaans)

Beschikbaarheid

Bespreekbaar, op dit moment reis ik frequent tussen Nederland en Zuid Afrika vanwege opdrachten in Business Consulting. Locatie van opdracht is eveneens bespreekbaar zowel in Zuid Afrika, Nederland als elders op de wereld.

Fee

Bespreekbaar. Op dit moment werk ik zowel met alleen een vaste beloning als op basis van een combinatie van vast en variabel.

Contact

Telefoonnummer: 0027719 170 170
Mobiel: 0031452 94 302
Email: info@ama-amanzi.com
Website: http://za.linkedin.com/in/issabellakerklaan ; www.ama-amanzi.com

Bijzonderheden

Tevens bezig met het opzetten van een Game Lodge in Limpopo voor particuliere en zakelijke markt

Deze site is onderdeel van MKB & Coaching Portals, Nederland. Disclaimer: Deze site is op geen enkele wijze verbonden aan de belangenvereniging MKB Nederland anders dan dat wij ons ook richten op een succesvoller midden- en kleinbedrijf.