Frankrijk

mkb contacten buitenland

Naam

Margriet Derksen

Adres

6 avenue de Clermont
63240, Le Mont-Dore
Frankrijk

Werkterrein

Webdesign, webapplicaties, zoekmachine-optimalisatie en tijdelijke marketing ondersteuning.

Biedt

Professionaliteit, enthousiasme, creativiteit en flexibiliteit. Buro RaDer ontwerpt, ontwikkelt en onderhoudt websites voor bedrijven, non-profit organisaties en particulieren. Buro RaDer staat voor toegankelijke en gebruiksvriendelijke websites. Een mooie website is één ding, maar u wilt natuurlijk dat de website vervolgens ook gevonden zal worden door uw doelgroep. Door middel van zoekmachine optimalisatie zorgt Buro RaDer er voor dat uw website voldoet aan alle basisvoorwaarden om hoog te scoren in zoekmachines. Wie kan u helpen met ingewikkelde webapplicaties? Voor Buro RaDer zijn applicatie- architectuur, het opstellen van requirements en databaseontwerp en -inrichting geen moeilijke woorden maar dagelijkse kost. Tijdelijk marketing support nodig? Internationale marketingervaring gekoppeld aan flexibiliteit en een hands-on instelling maken van Buro RaDer de ideale kandidaat voor ondersteuning op tijdelijke basis.

Geinteresseerd in

Webdesign, webapplicatie, zoekmachine-optimalisatie en tijdelijk marketing-ondersteuningopdrachten

Ervaring

Buro RaDer is in april 2007 opgericht door Margriet Ravensbergen. Na te zijn opgeleid als grafisch specialist op het gebied van tekst en vormvervaardiging was Margriet al snel werkzaam in de coördinerende functie binnen de grafische industrie. Vervolgens trad zij in dienst van een internationale papierfabrikant om daar achtereenvolgens in Nederland, Engeland en België verschillende marketingfuncties uit te oefenen. Na terugkomst in Nederland werkte Margriet als marketing coördinator voor een Amerikaans bedrijf. Begin 2007 besloot Margriet het roer om te gooien om als freelancer webdesign en marketing support aan te bieden. Vanaf januari 2008 is ook Erwin Derksen volledig beschikbaar voor Buro RaDer. Erwin heeft een universitaire opleiding informatica en is sindsdien al weer meer dan 15 jaar werkzaam in de softwareontwikkeling. De laatste jaren voornamelijk op het gebied van webapplicaties. Erwin heeft een sterke focus op kwaliteit, standaarden, en performance. In december 2007 verhuisden Erwin en Margriet naar Le Mont-Dore in Frankrijk om zich daar samen niet alleen bezig te houden met Buro RaDer maar ook met hun andere passie: fietsen. In Le Mont-Dore vestigden zij zich in Les Camélias; een groot pand waarin zij niet alleen zelf wonen en werken, maar waar ook appartementen verhuurd worden. De diepgaande it-kennis van Erwin vormt een uitstekende combinatie met de grafische en internationale marketingachtergrond van Margriet.

Opleiding

Binnen Buro RaDer een combinatie van: grafisch vormgever, NIMA-A, professioneel webdesign en universitaire studie Informatica.

Talen

Nederlands, Engels & Frans

Beschikbaarheid

Flexibiliteit is ons motto

Fee

Uurtarief afhankelijk van werkzaamheden (van € 39 tot € 50)

Contact

Telefoonnummer: +33 (0)4 73 65 04 67
Mobiel:
Email: info@burorader.com
Website: www.BuroRaDer.com

Bijzonderheden

Deze site is onderdeel van MKB Portals, Nederland